Vanaf €75,- gratis verzending binnen Nederland en België
XK Innovation X250 drone

XK Innovation X250 drone

3 augustus 2016 nieuws 0

Wij hebben een gloednieuw product in de webshop! Ben je op zoek naar een stoer model voor beginners? Dan is de XK Innovation X250 serie een uitstekend instapmodel.

Voor binnen en buiten

Door het formaat van circa 20 x 20 cm is dit model zowel binnen als buiten te gebruilen.

8 a 12 minuten vliegtijd
Per accu kan je zo’n 8 a 12 minuten vliegen. De accu is erg makkelijk te vervangen. Wil je meer vliegtijd? Dan kan je een extra accu bestellen. Het laden van de accu gaat via een meegeleverde netstroom adapter. Dat duurt zo’n 30 minuten.

Return to home button
De XK X250 is uitgerust met een “return to home” optie. Met 1 druk op de knop zal je quadcopter terugkeren naar het startpunt.

Onze eigen ervaring
Een “Return to Home” zonder GPS? We geloofden er zelf niet in, maar hebben het getest en werkt super! Het is natuurlijk niet zo nauwkeurig als GPS, maar het is ons gelukt om ‘m op nog geen 2 meter van ons vandaan terug te laten keren.

Headless
Dit model is voorzien van een ‘headless mode’ optie. Er zijn momenten dat je even helemaal geen idee hebt wat precies de voor en achterkant van de drone is. Dit kan je stuurgedrag sterk beinvloeden omdat, wanneer je bijv. 90 graden naar links bent gedraaid, je drone naar links zal gaan (wanneer je naar voren wil). Met een druk op de headless mode knop, zorg je ervoor dat de stick waarmee je naar voren wilt, ook echt altijd naar voren gaat. Je hoeft dus geen rekening mee te houden met de voorkant van je drone.

Flink bereik
Het bereik van dit model is 300 meter.

Vele vliegmogelijkheden
Door de gebruikte 4 kanaals techniek heb je 8 vliegrichtingen. Je kan dus niet alleen onder / boven, links / rechts (om de as), voor / achter maar ook zijwaarts naar links en rechts. Dit maakt de vliegervaring weer een stuk realistischer. Met 1 druk op je de knop kan je ook loopings maken.

De XK250 is verkrijgbaar in 3 model varianten:

Add your comment

No comments so far. Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post your comment

De waardering van jscopter.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 158 reviews.